Συχνές ερωτήσεις

Μας ρωτάτε πολλοί, τι είναι η εικονική πραγματικότητα και κυρίως τι μπορώ να κάνω με αυτό;

Μπορούμε να σας πούμε ότι έχετε τη δυνατότητα να κολυμπήσετε στους ωκεανούς παρέα με φάλαινες, να στερεώσετε τη δική σας σημαία στο Εβερεστ, να πάρετε την παρέα σας και προσπαθήσετε να επιβιώσετε σε έναν κόσμο γεμάτο ζόμπι, να σώσετε τον πλανήτη γη του μέλλοντος από κακόβουλα ρομπότ, να συμμετέχετε μόνος ή με φίλους σε πολεμικά παιχνίδια σαν το call of duty, αλλά σε πολύ ρεαλιστική μορφή, να γυμναστείτε χορεύοντας, να ταξιδέψετε στους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος, να παίξετε διάφορα escape rooms και τόσα πολλά άλλα.

Η αλήθεια είναι ότι όπως και να το περιγράψουμε, όσες σελίδες και να γράψουμε σχετικά με το τι μπορείτε να κάνετε, οι λέξεις δεν μπορούν να αποδώσουν την εμπειρία που θα ζήσετε φορώντας τη μάσκα.

Έχουμε διαμορφώσει τον χώρο μας με τέτοιο τρόπο ώστε να έχετε κάποια ελευθερία κινήσεων για μεγαλύτερο βαθμό ρεαλισμού, αλλά και με γνώμονα την ασφάλεια όλων όσων θέλουν να δοκιμάσουν, είτε είναι η πρώτη τους φορά είτε έχουν δοκιμάσει στο παρελθόν. Οι ηλικίες που μπορούν να δοκιμάσουν είναι από 8 ετών ως 98!

Η εικονική πραγματικότητα χρησιμοποιείται τα τελευταία χρόνια στην Αμερική και Ευρώπη, ως μέσο ψυχαγωγίας, ως μέσο εκπαίδευσης, αλλά και ως θεραπευτικό μέσο, για υπερήλικες, αλλά και για παιδιά με κινητικές δυσκολίες ή μορφές αυτισμού.

Με λίγα λόγια, αν η ερώτησή σας είναι :
Ε : Μπορώ να δοκιμάσω και εγώ ;
A: Μπορεί να δοκιμάσει οποιοσδήποτε από 8-98 ετών, δίχως διαγνωσμένες παθήσεις που αφορούν την χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή.

E: Δηλαδή και τι μπορώ να κάνω αν φορέσω τη μάσκα;
A: Μπορείτε να κάνετε ότι μπορείτε να φανταστείτε. Υπάρχουν πάρα πολλές εφαρμογές και παιχνίδια για όλους. Όριο υπάρχει μόνο στη φαντασία σας.

E: Δεν μου αρέσει να παίζω παιχνίδια και ιδιαίτερα μόνος.
A: Μπορείτε να φέρετε και την παρέα σας. Θα αλληλεπιδράτε και θα επικοινωνείτε κανονικά, θα συνεργαστείτε για να λύσετε γρίφους και σίγουρα δεν θα απομονωθείτε όπως με το συμβατικό τύπο παιχνιδιών που έχουμε συνηθίσει ως τώρα, μπροστά σε μια οθόνη υπολογιστή. Βασικά, δεν χρειάζεται καν να παίξετε παιχνίδια, μπορείτε να απολαύσετε π.χ βραβευμένα ντοκιμαντέρ κ.α.

E. Που βρίσκεται το enjoyVR;
A. Θα μας βρείτε στο κέντρο της Άρτας, στη διεύθυνση Μαξίμου Γραικού 5 και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 26810- 77720. Θα είναι χαρά μας να μας επισκεφθείτε ή τηλεφώνησετε και να λύσουμε κάθε απορία σας.

Ε. Φτάνοντας στο χώρο σας, βάζω τη μάσκα και ξεκινά η περιπέτεια;
Α. Όχι ακριβώς! Όταν φτάσετε και είστε έτοιμοι να παίξετε, αφιερώνουμε χρόνο για να σας εξοικειώσουμε με τον υψηλής ποιότητας εξοπλισμό μας. Βεβαιώνουμε ότι μπορείτε να μετακινηθείτε και να ενεργήσετε ανεξάρτητα στον εικονικό κόσμο. Οι περισσότεροι από τους φιλοξενούμενους μας μένουν έκπληκτοι από το πόσο ομαλά και γρήγορα εξοικειώνονται με τον εικονικό κόσμο. Από την αρχή ως και το τέλος της εμπειρίας σας, το προσωπικό μας είναι πάντα εκεί για εσάς, ανά πάσα στιγμή για οποιαδήποτε απορία και καθοδήγηση εάν χρειαστείτε.

Ε: Θα ήθελα να κάνω εκεί το πάρτυ γενεθλίων μου/ μια γιορτή ή κάποια άλλη εκδήλωση. Γίνεται;
A. Εάν θέλετε να διοργανώσετε ένα πάρτυ γενεθλίων, γιορτής και άλλα events, ελάτε κοντά μας και θα σας βοηθήσουμε να μοιραστείτε με την παρέα και τους φίλους σας, μια μοναδική εμπειρία εικονικής πραγματικότητας, που θα σας μείνει αξέχαστη.
Οι εκδηλώσεις και τα πάρτυ μπορούν να αφορούν έως και 16 άτομα, ηλικίας από 8 ετών και άνω.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας, στο 26810-77720 ή στείλτε μας μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook & Instagram, enjoyVR.greece.

Σας περιμένουμε να λύσουμε όλες τις απορίες σας από κοντά. Are you VReady??